1. Hjem
  2. Tur og friluft
  3. Friluftskvelder
  4. Friluftskveld i Bjerkreim

Webp.net-resizeimage 48.jpg

Velkommen til friluftskveld i Bjerkreim

En gang i måneden arrangerer Dalane Friluftsråd friluftskveld, i samarbeid med lokale organisasjoner. Friluftskveldene er for alle personer i alle aldre.

Hvor er friluftskveldene?

Friluftskveldene blir arrangert på forskjellige steder i Bjerkreim. Før hver friluftskveld vil sted bli annonsert i god tid 

Vi holder ofte til i og ved gapahuken i skogen ved Foreknuten, mellom Bjerkreimshallen og Svelavatnet. Veien inn til gapahuken blir merket fra idrettsplassen. Det er ikke lys på veien eller i skogen, så ta med lommelykt eller hodelykt. Veien er framkommelig for barnevogn og rullestol. 

Hvem er det for?

Friluftskveldene er for alle, både unge og gamle, aktive turentusiaster og deg som sjelden er på tur, for personer med nedsatt funksjonsevne, småbarnsfamilier, pensjonister, innvandrere og personer som har behov for å roe ned med en kaffekopp rundt et sprakende bål. 

Hva skjer på friluftskveldene?

Friluftsrådet arrangerer friluftskveldene sammen med lokale samarbeidspartnere. Programmet vil variere, men det er vanligvis enkle og morsomme aktiviteter, enkel bevertning, kaffe og sosial bålkos.

 

 Friluftskvelder 2024

 

21.feb Bjerkreim Utstyrbanken ved Skjeraberget Folkehelsehus 

20.mar Bjerkreim 

24.apr Bjerkreim 

05.jun Bjerkreim Ørsdølen